top of page

NHM Consultancy

NHM Consultancy is in 2009 opgericht door Nathalie Hannessen. Zij heeft met 20+ jaar ervaring in leren & ontwikkelen vele bedrijven en scholen mogen begeleiden in het maken van digitale leertrajecten en het opzetten van digitale academies.

In deze trajecten viel het haar op dat online leeractiviteiten erg kostbaar en tijdrovend zijn om te laten produceren. Dat is niet altijd haalbaar of wenselijk gezien de aanwezige budgetten of tijdslijnen.

Online leren moet en kan toegankelijk zijn voor iedereen en daarom is NHM Consultancy al in een vroeg stadium begonnen met het op eenvoudige wijze omzetten van bestaande content naar visueel aantrekkelijke online leeractiviteiten. 

NHM Consultancy werkt samen met een club experts, waaronder video-specialisten, animatie-designers, grafisch vormgevers, E-Learning bouwers, voice-over kanjers en didactische duizendpoten. Deze creatieve groep mensen heeft maar één doel voor ogen: mooie, betaalbare en kwalitatief hoogstaande online leeractiviteiten maken binnen een afzienbare tijd!

Afbeelding28.png
Over: Over
DSCF4158 (3).JPG

Wat ben ik blij dat ik Nathalie gevonden heb om mijn teksten en ideeën te vertalen naar een prachtig, creatief en didactisch kloppend onlineprogramma! Nathalie is naast ideeënrijk en creatief ook nog eens hartstikke snel, efficiënt en een gezellige sparringpartner. Zonder haar had ik mijn coachees nooit zo'n aantrekkelijk online coachingsprogramma Reis naar Regie kunnen aanbieden. Nathalie is de learning- & development expert, die ook nog eens prima in staat is een project van a tot z te managen, die jouw ideeën tot werkelijkheid laat komen!

Anke van der Vorst (arbeid- en organisatiepsycholoog)

Over: Recensies
bottom of page