top of page
Black and White Star in Circle

Online Leerproducten & Prijzen

NHM Consultancy biedt online leerproducten voor een vriendelijke prijs.
Van een klassieke E-Learning module tot een korte Learning Bite, van animatie tot infographic, van video tot podcast.
Door op de juiste manier gebruik te maken van een combinatie van al deze vormen creëert NHM Consultancy een online leerprogramma waar medewerkers en/of cursisten met plezier mee aan de slag gaan.

Werken met animaties

kantoor.JPG

Visueel leren

Animaties zijn uitermate geschikt om een lastig of saai onderwerp onder de aandacht te brengen van cursisten en leerlingen. Door te werken met visueel aantrekkelijk materiaal en een goede voice over wordt de lesstof tot leven gebracht. Animaties worden zeer gewaardeerd door onze opdrachtgevers omdat ze geheel in de stijl van het bedrijf en/of school kunnen worden gemaakt en daardoor aansluiten bij de beleving. Kosten van een animatie liggen tussen de 500,- en 1000,- euro, afhankelijk van het maatwerk.

Video leren

video.JPG

Gegarandeerd succes

Video leren is niet alleen heel erg leuk, maar door slim gebruik te maken van eigen medewerkers in de video wordt betrokkenheid gegarandeerd en wordt kennis gedeeld. NHM Consultancy past video leren graag toe  in haar leeraanbod omdat het een mooie en snelle manier is om lesstof over te brengen op een visueel aantrekkelijke manier. 

Een video-les (inclusief script, cameraman en editing) kan al gerealiseerd worden voor 1500,- euro.

E-Learning modules

rise 4.png

Online leren is leuk!

E-Learning kent vele vormen.

NHM Consultancy biedt zowel Learning Bites aan (korte topics van maximaal 5 minuten), losstaande E-Learning modules en modulair opgebouwde E-Learning programma's. Binnen de E-Learning modules worden verschillende leerstijlen (video, infographics, podcasts, animaties en toetsen) aangeboden om het aantrekkelijk te maken voor alle gebruikers. Een E-Learning module van bijvoorbeeld 4 lessen en 4 opdrachten) kan al gebouwd worden voor 1000,- euro.

Online leerproducten & prijzen: Cursussen en programma's
Online leerproducten & prijzen: Video

Online leeractiviteiten

Wat kan er nog meer?

Naast online les-modules, video-lessen en animaties zijn er nog talloze mogelijkheden om online leeractiviteiten vorm te geven. De leeractiviteiten moeten didactisch onderbouwd zijn en cursisten en leerlingen aanmoedigen om kennis tot zich te nemen. Dat betekent dat de inhoud net zo belangrijk is als de verpakking.

Online leerproducten & prijzen: Tekst

Leeractiviteiten

Knipsel.JPG
webcast klein.png
toetsvraag.png

Infographic

Met een infographic breng je in één oogopslag een proces in beeld. Ideaal om een nieuw proces te leren of om te gebruiken als quick reference card. Een Infographic in de stijl van uw bedrijf kost 500,- euro.

Webcast

Online lesgeven wordt leuk als je weet hoe je dat het beste kan vormgeven. NHM Consultancy geeft didactisch en technisch advies over het opzetten van een goede webcast. Indien gewenst kunnen we de webcast geheel vormgeven waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over technische dingen.
Uurtarief voor advies en/of opname webcast is 75,00 euro.

Toetsen

Door te toetsen krijgen cursisten en leerlingen een helder beeld van hun progressie. NHM Consultancy maakt de online toetsen vanuit de aangeboden inhoud van de leeractiviteit. Daarbij zijn meerdere vraagsoorten mogelijk zodat toetsen met voldoende variatie kunnen worden aangeboden.
Een toets van 20 vragen kan al gebouwd worden voor 500,- euro.

Online leerproducten & prijzen: Producten
bottom of page